ONBOARDING

This post is (also) available in: Français

Meteen mee!

Hoe ben ik meteen mee?

Het hart van Belga.press zijn nieuwsfeeds en nieuwsmerken. Na installatie kies je zodoende de actuele nieuwsfeeds die je interesse dragen, de nieuwsmerken van je voorkeur. Ben je reeds Gopress-gebruiker, dan willen we je opstap naar de app vereenvoudigen door je alerts en favoriete zoekopdrachten maximaal mee te nemen bij je opstart. Maximaal, omdat Gopress en Belga.press gescheiden, anders opgevatte systemen zijn kunnen we bijvoorbeeld je bronnenkeuze niet meenemen.
Met al die info bouwen we je eerste nieuwservaring op en kan je, na het toelaten van notificaties en het aanvaarden van de algemene voorwaarden, meteen aan de slag!

Waarom terms of service?

We kunnen er niet omheen. Je krijgt, afhankelijk van je bronnenpakket, toegang tot content, heel veel content. Aan die content en het gebruik van de app hangen logischerwijs rechten.

Updated on 27/11/2019