SEARCH

This post is (also) available in: Français

Vind exact wat je zoekt.

Hoe zoek ik in belga.press?

Je kan op elk moment in de native app een zoekopdracht lanceren. Maak daarvoor gebruik van het zoekveld bovenaan elk scherm. Het zoekresultaat omvat, ongeacht de sectie waarin je je bevindt, altijd artikels.
We geven je meteen een beknopte handleiding mee hoe je kan zoeken. Bij sommige secties in de app geven we in het zoekveld een filter al mee (bv. # storytag, # bron) opdat je enkel binnen die set zou zoeken.

Kan ik geavanceerd zoeken in de app?

Ja en neen. Met de aangereikte operatoren geraak je al een heel eind, maar écht uitgebreid zoeken zoals in Gopress kan met de native app niet. Het is daarvoor wachten op de webversie die er in 2020 aankomt.

Een zoekresultaat filteren

Na elke zoekopdracht kan je het resultaat filteren op mediatype, taal, de duplicaten verbergen en ervoor kiezen om enkel resultaten te tonen binnen je favoriete nieuwsmerken. Wens je geheel case sensitive te zoeken (bv. Groen, De Lijn, Carrefour …), activeer dan deze optie. Besluit met ‘show results’ om effectief de filter door te voeren.

Hoe sla ik een zoekopdracht op?

Je kan elke zoekopdracht, al dan niet inclusief filteropties, opslaan. Vanaf dat moment creëer je een nieuwsstroom waarop je notificaties kan instellen en geniet je van alle andere mogelijkheden die een nieuwsfeed biedt (zie #..). In de my favorites sectie vind je alle bewaarde zoekopdrachten terug. Let wel: binnen de app kan je een zoekopdracht na creatie niet bewerken. Is ze niet langer actueel, verwijder dan je zoekopdracht en creëer een nieuwe.

Updated on 27/11/2019

Was this article helpful?

Related Articles