1. Home
  2. Belga.press native app
  3. HET DELEN VAN EEN ARTIKEL

HET DELEN VAN EEN ARTIKEL

This post is (also) available in: Français

Moeiteloos nieuws delen.

Hoe kan ik snel een artikel delen?

Alle Belga.press-content is deelbaar via social media, berichten of e-mail met iedereen die een login heeft op het platform. Maak daarvoor gebruik van de ‘share’ functie die je vindt bovenaan elk detail of bij de beknopte weergave in de artikellijsten. Je kan daarbij gebruik maken van de deelfuncties eigen aan je toestel.
Let wel: je kan nooit de hele inhoud van het bericht delen. Gelijkaardig aan andere nieuwsapps tonen we enkel een klein stukje. De volledige inhoud van het artikel kan je enkel lezen binnen de app (of op een aparte webpagina indien je de app nog niet geinstalleerd hebt). We voegen de link naar die pagina automatisch voor je toe.

Hoeveel artikels kan ik delen?

Op het delen staat geen limiet. Je kan ook delen met niet-Gopress of niet-Belgapress gebruikers, maar besef de ontvanger dan slechts 1 item per bron per maand in zijn geheel kan lezen. De ontvanger moet eenmalig een account aanmaken bij Belga.

Updated on 20/01/2023