MY FAVORITES

This post is (also) available in: Français

Snel tot bij je favoriete content.

Mijn favoriete nieuwsmerken

Elke keer je een nieuwsmerk volgt komt dit terecht bij je favoriete nieuwsmerken. Bij een ‘unfollow’ actie verdwijnt dit uit je selectie. Opnieuw toevoegen kan dan eenvoudig vanuit de tab Newsbrands binnen de explore sectie van de app.
Om het scherm niet te belasten tonen we initieel slechts enkele van je favoriete merken, via ‘show all’ krijg je toegang tot al je favorieten merken.

Mijn favoriete storytags

Beslis je om een storytag te volgen dan komt die bij ‘my stories’ terecht. Gelijkaardig als bij je favoriete nieuwsmerken toont het basisscherm slechts enkele storytags. Show all geeft je een overzicht van al de storytags die je volgt.

Mijn bewaarde zoekopdrachten

Zodra je een zoekopdacht bewaart komt die hier terecht. Er staat geen beperking op het aantal zoekopdrachten dat je wenst te bewaren. Een bewaarde zoekopdracht kan je niet wijzigen. Wens je dit toch te doen dan ben je momenteel verplicht deze te verwijderen en opnieuw aan te maken.

Read later artikels

Elke keer je een artikel markeert om later te lezen komt het hier terecht. Je verwijdert ze uit de lijst door de markering ‘save for later’ op te heffen. Momenteel hebben we nog geen offline modus, je kan de artikels dus enkel volledig lezen als je online bent.

Updated on 27/11/2019

Was this article helpful?

Related Articles