NIEUWSMERK

This post is (also) available in: Français

Belga.press bundelt de content van alle Belgische nieuwsmerken en laat je meteen achter alle paywalls.

Wat is een nieuwsmerk?

In tegenstelling tot Gopress vertrekt Belga.press vanuit het nieuwsmerk. Waar een nieuwsfeed items uit verschillende bronnen bundelt vind je onder een nieuwsmerk alle gepubliceerde content van dat nieuwsmerk terug.
Belga.press herbergt meer dan 300 bronnen of nieuwsmerken. Je bronnenpakket bepaalt tot welke je toegang hebt.

Welke content vind ik hier terug?

Van elk nieuwsmerk vind je in de diverse tabs alle content terug waarover we beschikken. Dat varieert van print, online, multimedia tot social (twitter, facebook, instagram, youtube). Voor de voornaamste belgische nieuwsmerken omvat het online-luikje ook de content achter de online paywall.
Met uitzondering van de tab ‘print’ (gesorteerd per dag per pagina) vind je het telkens het meest recente item bovenaan. Scroll naar beneden om verder af te dalen naar oudere items of gebruik de zoekopdracht bovenaan om enkel binnen het merk te zoeken.

Favoriete nieuwsmerken doorheen de app

Je kan er voor opteren om een nieuwsmerk specifiek te volgen. Dit houdt in dat je bij het instellen van je notificaties ervoor kan opteren om enkel van je favoriete nieuwsmerken bericht te krijgen bij updates. Eveneens kan je via de ‘mijn profiel’ sectie het real time nieuws beperken tot enkel de artikels van je favoriete nieuwsmerken. Deze feature zet je aan en uit wanneer je wenst en heeft betrekking op al je favoriete nieuwsmerken. Een tuning specifiek per nieuwsmerk is niet mogelijk.

Updated on 27/11/2019

Was this article helpful?

Related Articles