EXPLORE

This post is (also) available in: Français

Uitgebreid ontdekken.

We hebben doelbewust gekozen om de huidige Gopress kiosk niet te kopiëren. Via de ‘my newspapers’ en ‘my magazines’ kan je weliswaar nog door je vertrouwde publicaties bladeren, maar al de rest steekt bewust in een geheel nieuw ‘Spotify-stijl’ jasje. Verschillende collecties, het aantal varieert in functie van je toegang tot bronnen, bezorgen je een kiosk ervaring die je in staat stelt om het nieuws te ontdekken op de manier die jij wil. Bekijk persoverzichten verrijkt met interessante selecties, zoals: commentaren, krantenkoppen, foto’s, longreads en persberichten. Beluister radionieuws en podcasts in de wagen of bekijk informatieprogramma’s in je zetel of tijdens je lunch.
Binnen deze nieuwe kiosk ontvang je gratis een glimp van wat Belga en andere, vaak audiovisuele, bronnen te bieden hebben. Zin in meer… aarzel niet om onze collega’s van sales te contacteren via ‘sales@belga.be’ .

Storytags

Op zoek naar de meest trending topics? Onder ‘storytags’ vind je die onderwerpen terug die momenteel het meest actueel zijn. Tap om de inhoud te zien en volg de nieuwsfeeds (zie #…) die je interesse uitdragen.

Newsbrands

Is het onduidelijk tot welke bronnen je toegang hebt? In deze sectie vind je, in alfabetische volgorde, de lijst van nieuwsmerken binnen je abonnement terug. We hebben getracht de titels logisch samen te brengen onder een nieuwsmerk, wat niet altijd evident was. Om het overzicht in de lijst te bewaren hebben we sommige bronnen (bv. politieke organisaties, influencers…) telkens geclusterd als 1 nieuwsmerk.
Heb je suggesties ter verbetering dan zijn deze welkom op belgapress@belga.be .
De indicaties ‘follow/unfollow’ geven aan of een nieuwsmerk tot je favorieten behoort.

Updated on 27/11/2019

Was this article helpful?

Related Articles