INTRODUCTIE

This post is (also) available in: Français

Een krachtige nieuwservaring die je kan lezen, luisteren of bekijken.

Waarom een native app?

Omdat onze CEO dat wil. Dat ook natuurlijk, maar veel belangrijker… we zijn ervan overtuigd dat een 24/7, persoonlijke, krachtige, multimediale nieuwservaring enkel kan via een native app.

Bij de ontwikkeling stond een optimale, intuïtieve gebruikerservaring voorop. We enten ons zodoende maximaal op wat bij andere native apps gangbaar is, of het nu gaat om iOS of Android toestellen. Je kan zodoende swipen, scrollen en aanraken zoals je dat elders zou doen.

Updated on 16/11/2020