REAL TIME

This post is (also) available in: Français

Volg het volledige nieuws in de real time feed

Wat houdt real time in?

Binnen deze sectie lees je 24/7 enkel het nieuws uit nieuwsfeeds die jij persoonlijk volgt. Zoek je naar specifieke informatie buiten deze feeds, dan kan dat via een zoekopdracht (bovenaan het scherm, of via een directe toegang naar het nieuwsmerk).
De inhoud van het scherm actualiseert zich automatisch, zodat je telkens meteen mee bent met de meest recente updates.
Scroll verder naar beneden om ook oudere berichten te lezen.
Voor een vlotte leesbaarheid kiezen we bewust voor een duidelijke structuur. Elk item wordt gevisualiseerd door weergave van de bron, een tijdsindicatie, de titel, een foto (als die beschikbaar is), de nieuwsfeeds waarvan het artikel deel uitmaakt (gevisualiseerd als tag) en of een item al dan niet duplicaten heeft (lees: exacte kopieën).
Elk artikel binnen deze lijst kan je meteen delen (zie #..) of bewaren voor later gebruik. Opteer je voor laatste dan komt dit item terecht in je ‘my favorites’ sectie onder ‘saved items’.

Real time feed

Directe toegang tot een nieuwsmerk

Een tap op de bron brengt je naar het nieuwsmerk. Let wel: dit lukt enkel als het nieuwsmerk deel uitmaakt van je bronnenpakket. Is dit niet het geval dan werkt de link niet.

Hoe volg ik een nieuwsfeed?

Een tap op de tag brengt je als gebruiker meteen bij de artikels en context achter het nieuwsmerk (zie #… )

Directe toegang tot een detail

Een tap op de titel brengt je naar het detail van het artikel.
Gebruik het pijltje in de bovenste balk (of de ‘back’ toets op je Android device) om terug te keren naar het overzicht. In diezelfde balk vind je een indicatie of er duplicaten zijn, alsook de share en ‘bewaar voor later’ functie.
Een foto, audio of video gelinkt aan het artikel vind je bovenaan. Het lukt niet overal, maar waar mogelijk proberen we het audio-/videofragment te laten starten nét voor de vermelding die voor jou relevant is.
Scroll naar beneden voor de eigenlijke inhoud, bron, de exacte tijdsindicatie en informatie over de auteur. Bij een artikel dat origineel op papier verschenen is, zie je daaronder ook de weergave in de krant of magazine, gevolgd door de verschillende nieuwsfeeds waarin het artikel vermeld wordt. Scroll nog verder naar beneden voor meer inzicht in eventuele duplicaten en social media activity (indien aanwezig).
Het gros van bovenstaande informatie is tapbaar, wat je toelaat om items verder te ontdekken.

Updated on 27/11/2019

Was this article helpful?

Related Articles