1. Home
  2. Gopress
  3. READ LATER

READ LATER

This post is (also) available in: Français

Met ‘Read Later’ bewaart u interessante artikels, zodat u ze op een later tijdstip opnieuw kan lezen of raadplegen.

Waar vind ik mijn ‘Read Later’-map?

Bovenaan rechts in de zwarte balk, naast de knop ‘Mijn profiel’, ziet u ‘Read Later’, aangeduid met een ster.

Wie hierop klikt, opent de map met al zijn ‘Read Later’-artikels.

Hoe plaats ik een artikel in mijn ‘Read Later’-map?

In de resultatenlijst: U ziet naast de titel van elk artikel een ster. Wanneer u daar op klikt, wordt het artikel bewaard in de ‘Read Later’-map.

Op de artikelpagina: U gaat op dezelfde manier te werk.  U kan artikels selecteren en verwijderen uit de “Read Later-map” via de functietoets met het sterretje. Deze kleurt rood op bij selectie.

Bij een geopend artikel: Indien u een clip in uw ‘Read Later’-map wenst te bewaren, klikt u eerst op het icoon met de schaar, zowel in de resultatenlijst, als in de Kiosk.

Op de clipping-pagina kiest u voor de optie “Voeg toe aan de map Read Later”

Hoe kan ik een artikel uit mijn ‘Read Later’-map verwijderen?

In de resultatenlijst of op de artikelpagina: U klikt op de roodopgekleurde ster om het artikel te verwijderen uit de ‘Read Later’-map

Op de clipping-pagina: U klikt op “Verwijder uit Read-Later”

In de ‘Read Later’-map: U kan artikels  op verschillende manieren verwijderen:

ROOD: door op het kruisje bij het artikel te klikken.

BLAUW: U selecteert de artikels die u wenst te verwijderen en klikt op het de vuilbak.

GROEN: Alle artikels worden verwijderd uit de Read Later-map.

Kan ik mijn ‘Read Later’-map downloaden?

Ja, bovenaan rechts vindt u de download-knop, waarmee u  de artikels  in verschillende formaten en opties kan downloaden.

U kan via de selectievakjes vooraf een selectie van artikels maken.

Kan ik mijn ‘Read Later’-map printen?

Ook hier is een selectie van artikels mogelijk via de selectievakjes.

Kan ik mijn artikels in een bepaalde volgorde plaatsen?

U kan uw artikels sorteren, d.m.v. de sleep-button. (1), of door de artikels te nummeren. (2)

Via de “Read Later” kan u uw persartikels onderweg reeds selecteren via de mobiele site, om deze achteraf te kopiëren naar uw effectieve persmap.

Vragen?

Eén adres: gopress@belga.be

Updated on 12/06/2017