KIOSK

This post is (also) available in: Français

Welke publicaties biedt Gopress aan?

In de kiosk krijgt u een overzicht van alle publicaties. KIOSK

Waarom moet ik voor sommige publicaties betalen? En hoe kan ik betalen?

Uw werkgever legde in een overeenkomst met Gopress vast tot welke publicaties de personeelsleden toegang hebben: deze publicaties zijn vrij te raadplegen in de Kiosk en in de Search. De publicaties die buiten deze overeenkomst vallen, kan u per stuk aankopen via kredietkaart of u kan een provisie (schijf van €250 excl. Btw) aanleggen om in de toekomst, publicaties waarop u geen licentie heeft, met credits aan te kopen.  U kan deze provisie opladen met kredietkaart of een aanvraag doorsturen per mail naar gopress@belga.be

Kan ik oudere publicaties raadplegen?

U kan oudere publicaties aankopen/consulteren, met name de zeven meest recente uitgaves. Klik in de kiosk op een uitgave naar keuze en klik in het menu door op ‘Oudere publicaties’.

Hoe kan ik ‘mijn’ regionale editie van de krant raadplegen?

Wanneer u in de kiosk een krant aanklikt, heeft u, via de knop ‘Regionale edities’, de mogelijkheid uw favoriete regio aan te duiden.

Kan ik originele krantenpagina’s downloaden?

U kan de originele krantenpagina’s downloaden via de downloadfunctie op bovenaan in de Kiosk.

U heeft dan de keuze tss een rechter, linker of dubbele pagina download.

Kan ik de krant/magazine doorbladeren?

Dit kan zeker.  U kan gebruik maken van de toetsen rechts en links om naar de volgende of vorige pagina te bladeren.

Of u kan rechtstreeks naar de gewenste pagina gaan via de bullets onderaan.

Ik wil een interessant artikel knippen uit de publicatie die ik consulteer . Hoe ga ik te werk?

U klikt op de functietoets “Clip” bovenaan in de Kiosk

Of u kan doorklikken naar de artikelpagina via “Klik om te lezen” of doorklikken op een pop-up die verschijnt, wanneer u met de muis over een artikel beweegt.

Meer informatie hierover vindt u onder het luik CLIPPINGS

Kan ik een artikel rechtstreeks vanuit de Kiosk toevoegen aan een map?

U kan hiervoor gebruik maken van de verscholen artikellijst op de rechterkant. Deze kan u openen. Door op een titel te klikken verschijnt er een menu om het artikel te selecteren.

Of u kan doorklikken naar de artikelpagina via “Klik om te lezen” of doorklikken op een pop-up die verschijnt, wanneer u met de muis over de publicatie beweegt.

Meer info > PUBLISHER

De uitgave van vandaag is niet in de kiosk terug te vinden. Wat nu?

Als uw krant of magazine nog niet in de kiosk staat, kan het zijn dat deze later dan voorzien online komt. Kom later nog eens een kijkje nemen. Team Gopress doet zijn uiterste best alles tijdig en correct online te krijgen, ook in geval van IT-moeilijkheden.

Updated on 22/09/2017