INTRODUCTIE

This post is (also) available in: Français

E i n d e l i j k …. ! ! !

Jullie hebben er (te) lang op moeten wachten, maar eindelijk is de webversie van Belga.press er. Met deze langverwachte opvolger van Gopress zetten we hoog in!

We steken de search en kiosk van Gopress in een nieuw jasje en voegen er een hoop nieuwe features aan toe. Welke precies ontdek je verder in deze handleiding.

Ben je nog geen gebruiker van de native app? Doen !!! De webversie en de native app zijn namelijk geheel in sync waardoor je jouw ideale nieuwservaring creëert op elk moment dat voor jou relevant is op jouw device. Je logingegevens zijn uiteraard dezelfde. Voor het gebruik van de native app verwijzen we je graag door naar de desbetreffende handleiding.

Was je als curator actief binnen Gopress, dan biedt Belga.press je een heel nieuw spectrum aan tools aan die je werk als curator faciliteren. Uiteraard kan je bij ons nog terecht voor het aanmaken van persoverzichten (newsletters binnen Belga.press), maar ontdek vooral onze nieuwe features zoals labels, live feeds en analyse.

We hopen je alleszins een fantastische nieuwservaring aan te bieden !!

Updated on 12/04/2023