bg Agenda

This post is (also) available in: FrançaisEnglish

De lijst

AGENDA toont standaard alle gekende persevenementen van de komende 7 dagen, gegroepeerd per dag. Scroll op en neer om door deze dagen te scrollen. De lijst wordt automatisch geüpdate.

Net zoals bij COMING UP, wordt bij elk agendapunt aangegeven of Belga het zal coveren in T(ekst), P(icture = foto) of V(ideo).

Bij een mouseover over T, P, V krijgt u meer gedetailleerd informatie als deze aanwezig is.

Een gele stip geeft aan dat het item een update heeft gekregen.

Klik op de titel om de inhoud te zien.

Het detail

Door een item in de lijst te selecteren kan u de inhoud in detail bekijken. Scroll op en neer om het helemaal te zien.

Indien er documenten werden aangehecht (bvb de uitnodiging voor de persconferentie), kan u die bekijken door op de hyperlink te klikken.

U kan een agenda item PRINTEN, E-MAILEN of een LINK genereren. Als u vragen hebt bij een item, klik dan op QUESTION om contact op te nemen met de redactie.

Klik op het x-icoontje om het item te sluiten.

Agenda filter

De Agenda filter laat u toe te tonen wat u verkiest.

U heeft de mogelijkheid om te filteren op trefwoorden, taal, regio, news desk en type reportage.

Indien u gericht op zoek bent naar een item, gebruik dan de search.

Meer informatie hierover vindt u in het hoofdstuk search van deze handleiding.