1. Home
  2. Belga.press web
  3. HET DELEN EN BEWAREN VAN EEN ARTIKEL

HET DELEN EN BEWAREN VAN EEN ARTIKEL

This post is (also) available in: Français

Moeiteloos nieuws delen en bewaren.

Hoe kan ik snel een artikel delen?

Alle Belga.press-content is deelbaar via social media, berichten of e-mail met iedereen die een login heeft op het platform. Maak daarvoor gebruik van de ‘share’ functie die je vindt bovenaan elk detail, bij de beknopte weergave in de artikellijsten of bij een multiselect.

Let wel: je kan nooit de hele inhoud van het bericht delen. Gelijkaardig aan andere nieuwsapps tonen we enkel een klein stukje. De volledige inhoud van het artikel kan je enkel lezen binnen de app (of op een aparte webpagina indien je de app nog niet geïnstalleerd hebt). We voegen de link naar die pagina automatisch voor je toe. Je kan ook niet delen met een contactgroep, wel met meerdere ontvangers.

Hoeveel artikels kan ik delen?

Op het delen staat geen limiet. Je kan ook delen met niet-Gopress- of niet-Belgapressgebruikers, maar besef dat de ontvanger dan slechts 1 item per bron per maand in zijn geheel kan lezen. De ontvanger moet éénmalig een account aanmaken bij Belga.

Hoe kan ik een artikel bewaren?

Je kan elk artikel in Belga.press bewaren voor later. Je vindt deze functie bovenaan elk artikel, bij de beknopte weergave in de artikellijsten of na een multiselect. Elk bewaard artikel komt in je ‘saved items’ lijst te staan bovenaan in de menubalk.

Standaard staat de filter op ‘whenever’, maar deze kan je aanpassen naar wens. Je kan ook binnen je bewaarde items zoeken en ze via ‘select all articles on page’ meteen ook allemaal selecteren voor verder gebruik.

De native app en de webversie zijn gesynct waardoor favoriete items die je via de native app bewaart hier terug te vinden zijn en vice versa.

Updated on 12/04/2023