1. Home
  2. BelgaNews
  3. bn Introductie & registratie

bn Introductie & registratie

This post is (also) available in: Français

Wat is BelgaNews?

BelgaNews is onze ‘digitale toolbox’ voor corporate klanten. De inhoud van deze toolbox verschilt naargelang uw contract.

Opgelet

BelgaNews is uitsluitend beschikbaar voor onze klanten.
Klant worden? Contacteer ons

Aan de slag

Login

Vul gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op LOGIN of ENTER op het toetsenbord om te starten.

Om veiligheidsredenen kan uw login maar op 1 plaats tegelijk gebruikt worden. Indien een collega ook toegang wenst tot BelgaNews, kan hij of zij ook een persoonlijke account aanvragen.

Forgot your password?

Indien u uw wachtwoord vergeten bent:

Na het invullen van het formulier ontvangt u dan per e-mail een link naar een pagina waarop u een wachtwoord kan kiezen.

Sign up now

Heeft u een collega zonder login? Contacteer ons
Elke aanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

Suggesties welkom

BelgaNews is continu in ontwikkeling en nieuwe features kunnen toegevoegd worden met de tijd.

Belga hoort graag uw suggesties over huidige of mogelijk toekomstige features en over deze gebruiksaanwijzing. Gelieve ons via mail te contacteren op belgabox@belga.be .

Updated on 07/03/2017