1. Home
  2. BelgaGov
  3. bg Today in History

bg Today in History

This post is (also) available in: Français

De lijst

Today in History (TIH) toont belangrijke evenementen die op de datum van vandaag plaatsvonden tijdens de voorgaande jaren. U kan elke andere datum of tijdsblok raadplegen of zoeken naar een specifiek evenement door de SEARCH te gebruiken. Scroll op en neer om alle items te bekijken.

Elk evenement wordt getoond met een titel en een aanduiding van het jaartal. Specifieke “verjaardagen” (1, 5, 10, 20, 30 jaar geleden) worden grijs gelabeld.

Indien het TIH evenement gelinkt is aan een ander event of indien er archiefartikels of nuttige documenten of links voorhanden zijn, worden die onderaan opgelijst.

Klik op de titel om naar detailweergave te gaan.

Het detail

Door een item uit de lijst te selecteren, kan u het item raadplegen.

Als er meerdere beelden beschikbaar zijn kan u de navigatiepijlen gebruiken om door de foto’s te bladeren.

Indien beschikbaar, vindt u alle gerelateerde info (documenten, links, archiefartikels en andere TIH events) onderaan. Klik erop om het detail te zien.

U kan een TIH item PRINTEN, E-MAILEN of een LINK genereren. Als u vragen hebt bij een item, klik dan op QUESTION om contact op te nemen met de redactie.

Klik op het x-icoontje om het item te sluiten.

Today in History filter

De Today in History filter laat u toe te tonen wat u verkiest. Standaard tonen we de TIH items in de taal van uw gebruikersprofiel. (Uw profiel aanpassen doet u via het menu dat verschijnt wanneer u op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek klikt.)

U heeft de mogelijkheid om te filteren op trefwoorden, taal, regio of news desk.

Indien u gericht op zoek bent naar een item, gebruik dan de search.

Meer informatie hierover vindt u in het hoofdstuk search van deze handleiding.

Updated on 03/02/2017

Was this article helpful?

Related Articles