1. Home
  2. BelgaGov
  3. bg Pictures

bg Pictures

This post is (also) available in: FrançaisEnglish

De mozaïek

PICTURE toont standaard een tegelmozaïek met de foto’s die de laatste uren zijn binnengelopen. Pas de filter aan indien nodig. Scroll op en neer om ze allemaal te zien. De lijst zal om de zoveel minuten updaten. Klik op een thumbnail om de foto in detail te zien.

Het detail

Door een thumbnail aan te klikken kan u de foto en alle metadata in detail bekijken. Scroll om alle details te zien.

U kan een foto PRINTEN, E-MAILEN of een LINK genereren.

Klikken op DOWNLOAD leidt u naar de BelgaImage portal. Hier kan u, als u een login voor toegang hebt, de foto effectief downloaden in hoge resolutie.

Klik op x om te sluiten.

Pictures filter

De PICTURES filter laat u toe te tonen wat u verkiest.

U heeft de mogelijkheid om te filteren op trefwoorden, thema en bron.

Indien u gericht op zoek bent naar een beeld, gebruik dan de search.

Meer informatie hierover vindt u in het hoofdstuk search van deze handleiding.