PRESS REVIEW

This post is (also) available in: Français

Deze sectie kan je nog het meest vergelijken met de publisher module in Gopress. Stel op een vlotte manier je persoverzicht(en) samen en verspreidt deze naar je lezers.

In een eerste fase mag je een output verwachten gelijkaardig als vandaag in Gopress. Via een template kan je snel vaste categorieën bepalen of op dagbasis nieuwe invoegen. Elke categorie vult zich dan met de door jouw geselecteerde artikels. Voeg een stuk begeleidende tekst toe en publiceer meteen of op het door jouw gewenste tijdstip. Je doelpubliek ontvangt dan een mailtje, in jouw branding, met daarin de opgenomen items inclusief link naar het platform. Het persoverzicht is ook meteen beschikbaar in de kiosk of in de native app.

Je lezers organiseer je uiteraard zelf. Via onze contactmodule beheer je eenvoudig al je lezers en kan je ze netjes opdelen in contactlijsten die je ook elders in het platform kan gebruiken.

In een tweede fase bieden we je een extra set layout-opties aan om van je persoverzicht een échte nieuwsbrief te maken. Denk maar aan het invoegen van quotes, het oplichten van een artikel, het individueel becommentariëren van elk artikel, het toevoegen van links naar je live feeds …

Updated on 16/09/2021

Was this article helpful?

Related Articles