LIVE FEEDS

This post is (also) available in: Français

Met Live feeds introduceren we dynamische nieuwsfeeds. Waar een persoverzicht een duidelijke momentopname is, kan je een live feed beschouwen als een onophoudelijke stroom van gericht geselecteerde informatie.

Je stelt een live feed samen op basis van één of meerdere labels. Alle content met die labels komt automatisch in je live feed terecht. Het mooie is dan dat je, net zoals bij een persoverzicht, zelf kan bepalen wie toegang krijgt tot deze live feed. Elke live feed is consulteerbaar zowel binnen de webomgeving als op de native app. Desgewenst kunnen we de content ook beschikbaar stellen voor een integratie in bijvoorbeeld je intranet.

Je kan zodoende meerdere live feeds ter beschikking stellen aan je doelpubliek naar wens binnen je organisatie. Eerder dan een overload aan informatie in 1 feed, kan de ontvanger dan zelf kiezen welke live feeds hij of zij wenst te volgen.

Weet dat Belga ook nog specifieke live feeds aanbiedt met nieuws specifiek over welbepaalde thema’s, sectoren enzovoort. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze account managers op sales@belga.be .

Updated on 16/09/2021

Was this article helpful?

Related Articles