1. Home
  2. Belga.press web
  3. BELGA DAILY DIGEST

BELGA DAILY DIGEST

This post is (also) available in: Français

Vanaf eind september ontvang je als Belga.press gebruiker op weekdagen rond 8u dagelijks onze Belga digest. Dit zowel in het Nederlands als in het Frans.

Met de newsletter wensen we je een eerste kijk te geven op de actualiteit, en dit voornamelijk op basis van wat het persagentschap te bieden heeft (nieuws, foto’s, infographics, agenda) alsook een selectie van enkele artikels van onze uitgevers.

Je vindt de inhoud van de digest terug in de mail. Wens je ook de eigenlijke artikels te lezen, bekijk dan de nieuwsbrief of individuele artikels binnen Belga.press. Daar kan je ook eenvoudig oudere daily digests herbekijken.

Comform de GDPR-wetgeving kan je je desgewenst ook eenvoudig uitschrijven. Onderaan elke mail vind je een afmeldlink terug. Je ontvangt dan van ons geen dagelijkse mails meer, maar de daily digest blijft wel toegankelijk voor je in de kiosk –> newsletters. Let wel: als je dit wenst voor beide taalversies, voer je de actie ook uit per taalversie.

Een andere manier is om gebruik te maken van de schuifbalk bovenaan elke newsletter. Zo kan je eenvoudig het ontvangen van de mail voor deze newsletter aan- en uitschakelen.

LET WEL: gebruikers van onderwijsinstellingen, bibliotheken en occasionele bezoekers hebben geen toegang tot deze digests.

Updated on 26/09/2024

Was this article helpful?

Related Articles